Reklamacija i odustanak od kupovine (ugovora)

Proizvodi koji se prodaju putem naše internet prodavnice, su praćeni svom zakonski neophodnom dokumentacijom. Ukoliko se pojavi potreba da reklamirate određeni artikal na kvalitet mi ćemo ispuniti sve zakonski definisane obaveze za prodavca, na isti način kao da ste robu kupili u klasičnoj prodavnici.

1) Ukoliko je isporučeni proizvod oštećen ili mu nedostaju neki delovi (nekompletan je) problem se mora evidentirati na licu mesta, ispred montažera firme AMBIENTE, tako što ćete proveriti robu i ukoliko nešto nije u redu, odmah prijaviti neispravnost I sa njima odmah dogovoriti rešavanje iste.

2) Imate rok od 14 dana, od dana prijema, da vratite robu prodavcu, ukoliko iz nekih razloga niste zadovoljni. Kupac robu može da vrati samo uz RAČUN i napisan RAZLOG VRAĆANJA. Mi ćemo robu prihvatiti i izvršiti povraćaj novca, ako u tom periodu niste oštetili ili na bilo koji drugi način umanjili vrednost proizvoda. Potrebno je da nas o tome obavestite info@ambiente.rs i popunite obrazac za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na ovom sajtu. Povraćaj robe i novca ide o TROŠKU KUPCA. Roba se dostavlja na adresu AMBIENTE, Ul. Pobede 146a, Selo Gabrovac, Niš.

Reklamacioni list možete preuzeti (link ka reklamacionom listu) ovde.

Obrazac za Odustanak od kupovine možete preuzeti (link ka obrascu) ovde.

Go to top
highlight_off Ambiente-Moderne TV komode
 • MENU keyboard_arrow_right
 • placeholder

  MENU
 • prod check
  check
 • akcija - 0 %
  RSD RSD

  Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

  Prihvatam